Οι τιμές του eshop αφορούν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες.

ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

0 προϊόντα - 0€

Εταιρεία

Η εισαγωγική και εμπορική εταιρεία Mr. BATTERY δραστηριοποιείται στην χονδρική και λιανική πώληση στον χώρο των μπαταριών και λιπαντικών αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, σκαφών, μηχανημάτων, ειδικών εφαρμογών κλπ. και αξεσουάρ αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας από το 1998.
Με εισαγωγές και αντιπροσωπείες από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του χώρου, επιλέγουμε με τα αυστηρότερα κριτήρια τα προϊόντα που σας παρέχουμε. Στόχος μας η υψηλότερη ποιότητα και οι καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές.
Διαθέτουμε πλήρη γκάμα μπαταριών και λιπαντικών για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, σκαφών, μηχανημάτων κλπ. Επίσης, διαθέτουμε ευρεία γκάμα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα.
Με την μακροχρόνια εμπειρία μας, σας προσφέρουμε την κατάλληλη μπαταρία που συστήνει ο κατασκευαστής του οχήματος σας. Καθώς και το κατάλληλο λιπαντικό ή αξεσουάρ..
Το κατάστημα λιανικής πώλησης βρίσκεται στην οδό Χαμοστέρνας 34 στην Αθήνα (Στο ρεύμα προς Πειραιώς, δίπλα στο coffee island).
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210 34 12 412 - 69 48 63 60 70 είτε μέσω email στο info@mrbattery.gr.

 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Εισαγωγική και Εμπορική Εταιρεία. Μπαταρίες Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών, Σκαφών, Φορτηγών, Μηχανημάτων, Αξεσουάρ, Λιπαντικά